100 50 lei

Primele 2 antrenamente gratis

 este acest program pentru mine?

Acest program de exercitii de fitness online pentru slabire si tonifiere este pentru cei care isi doresc cu adevarat sa urmeze un plan de la A la Z, fara a mai avea nevoie de informatii suplimentare. Este pentru cei care chiar nu stiu toate informatiile despre fitness pentru a le pune cap la cap sa isi creeze ei singuri un program de antrenament.

Antrenament
Complet

Antrenamentul meu pentru 4 saptamani este construit in jurul cunostintelor si antrenamentelor pe care le ofer si elevilor mei in sala de fitness. 

Antrenor Personal de Fitness
Antrenor Personal de Fitness Craiova
Antrenor Persona de Fitness

Fara
Accesorii

Acest program contine un plan de antrenament pentru o perioada de 4 saptamani, cu 4 antrenamente pe saptamana de preferat lunea, martea, joia si vinerea. Aceste program este destinat persoanelor care nu au si nu vor sa investeasca in echipament sau accesorii. Exercitiile sunt fara accesorii si se executa cu greutatea propriului corp.

ce voi primi cand ma inscriu?

Daca te-ai decis ca vrei sa incerci, vei primi imediat acces la primele 2 antrenamente gratis. Daca esti multumit, odata ce voi primi confirmarea platii, vei primi acces la tot programul pentru o luna de zile. 
Vei primi un link accesibil de pe calculator sau telefon unde vei avea acces doar la exercitiile pe care le vei executa, cu ordinea si numarul lor de repetari. Aceste exercitii sunt sub forma unor desene foarte explicative, fiecare exercitiu avand si un url catre un film video pe youtube pentru a intelege mai bine modul de executare.
*Nu vei primi informatii legate de dieta sau plan alimentar. 

antrenor certificat

Am absolvit cursurile de fitness și antrenor personal ale uneia dintre cele mai importante școli de fitness din România, Fitness Scandinavia. Diploma obținută este recunoscută la nivel național și internațional.
Desigur, dezvoltarea profesională și perfecționarea continuă sunt aspecte pe care le urmăresc în activitatea mea, întrucât vreau să ofer clienților mei servicii de calitate.
Antrenor Persona de Fitness
Antrenor Persona de Fitness

cum functioneaza

pas cu pas

  1. Vorbim pe messenger si stabilim impreuna daca este pentru tine acest program
  2. Vei primi un link accesibil de pe telefon sau computer
  3. Acolo vei gasi mult mai multe informatii legate de antrenament, plus exercitiile pentru cele doua zile
  4. Vrei sa continui?, Dupa efectuarea platii, la aceeasi adresa vei primi restul continutului pentru o luna de zile.
  5. Simplu nu?
  6. Nu uita, oricand ma poti intreba despre exercitii pe adresa de facebook messenger (butonul albastru)
  7. Spor!

INTREABA-MA

Daca ai vre-o nelamurire legata de un exercitiu, sau iti doresti o solutie de inlocuire a acestuia si nu stii cu ce sa o faci, intreaba-ma pe facebook meseenger. Click pe butonul albastru.

Numai

50 de lei

+ 2 antrenamente gratis

+ 4 antrenamente pe saptamana timp de o luna

+ support pe facebook messenger

Antrenament exercitii fitness acasa by antrenor fitness bogdan popescu